ABC- FOTO
P h o t o g r a p h y

In The Box.

Op zoek naar een leuk cadeau!!! Ik zet mensen niet graag in een hokje. Maar dit is zo leuk om te doen? De naam alleen zegt het al. Ik hou er van om net even een tikkeltje anders te denken en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Wil je een stoere, lieve ondeugende, grappige of hysterische indruk achter laten op de foto? Uiteraard kan ik je helpen bij het kiezen uit de mogelijkheden als je zelf nog geen duidelijke keus kan maken. 

De box is 120 x 120 centimeter en 60 centimeter diep en zijn van witte meubelpanelen gemaakt. Onder het meubel komt een vierkante bak 50 cm hoog waar de box op is bevestigd. Zodat het instappen minder moeizaam gaat voor iedereen, het maximalen gewicht is voor twee volwassen en/of 2 kinderen. Met verschillende poses proberen wij de perfecte foto te maken. 

Voor in de box mogen jullie ook zelf attributen meenemen. Denk bij kinderen aan hun favorieten speelgoed, knuffels, of als je een sport beoefend, kun je daar ook iets van meenemen. Misschien is het ook een idee voor Valentijn of Kerstmis.

Kleding advies

Probeer zoveel mogelijk kleding op elkaar af te stemmen als je als gezin komt voor een fotoshoot. Rode kleding wordt al snel rosé en witte kleding zoals een wit overhemd voor de heren  weer kaats. Mocht u toch met u witte overhemd op de foto draag dan een stropdas of zo. Zorg ook ervoor dat er zo weinig mogelijk prints op u kleding voorkomt, dit lijdt alleen maar af bij het zien van de foto.  Bij de dames geef ik het advies mee: Let op u nagels, geen halve nagellak en bij kinderen werken we veel met blote voetjes. . 


Heeft u zelf ideeën of thema's neem dan gerust contact met ons op.