ABC -FOTO
 PHOTOGRAPHY

Communie Fotografie.

Doet u zoon/ dochter volgend jaar de communie? En wilt u dit vastleggen op foto's of wilt u deze gaan gebruiken voor de uitnodigingen of als bedankkaart geven aan u gasten. De meeste scholen dragen hun communiekantje vaak voor in het nieuwe jaar of net na de carnaval. De plechtige communie wordt meestal gedaan vanaf eind april zodat de meeste scholen het zo in calculeren met een aansluitende meivakantie. Andere scholen kiezen juist voor iets later moment en denk dan aan Hemelvaart of het lange Pinksterweekend. 

De periode van lente- en communie is ongetwijfeld de drukste maar ook mijn favoriete tijd. Een lente- Communie is een van de mooiste herinnering van het leven. Het is dan ook de ideale gelegenheid om prachtige foto's van zoon of dochter te laten maken. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op. 

Regen, regen, regen......is erop een bepaalde locatie niet mogelijk om in de buitenlucht te fotograferen, dan leggen we onze agenda's even samen om een ideal moment te vinden. 

Na een korte kennismaking met de ouders en het kind zal er ongeveer een uurtje tot tweeënhalf uur op diverse plekken waar wij afgesproken hebben de shoot plaats vinden. Bij thuiskomst selecteer ik de foto's die mij het meeste aanspreken, deze zal ik dan naar de ouders sturen via We- Transfer. Op u gemak kunt u dan een keuze  maken welke foto het gaat worden voor bijvoorbeeld de uitnodigingen of als bedankkaartje.  Houdt wel rekening mee dat het ontwikkelen/ afdrukken van foto's een aantal dagen duurt. Deze worden dan bij u afgeleverd naar wens en het aantal. Mijn job zit er dan in principe op, ik hoop dat u en uw kroos nog lang kunnen nagenieten van deze foto shoot. De mooiste foto's zijn nog altijd op papier, ook bestaat er de mogelijkheid om de gehele reportage / shoot op DVD te branden.

Ook OBS (Basisscholen) mogen zich aanmelden, vraag bij ons om een deskundig advies.

Foto shoot zijn op alle dagen bespreekbaar ook in de weekenden.